Actualitat

Vés enrere

Obert el Programa 4 de les subvencions Next Generation

imatge decorativa

Ja està obert el termini de sol·licitud del Programa 4: Ajuts a les actuacions de millora d’eficiència energètica en habitatges.

És el segon dels tres programes de la DSO 825/2022, i va dirigit als propietaris d’habitatges tant si són unifamiliars com un pis en un bloc plurifamiliar, sempre que sigui habitatge habitual.

Us recordem que per accedir a l’ajut, cal fer actuacions que ens permetin reduir un 7% la demanda de l’energia anual global de calefacció i refrigeració,  o un 30% del consum de l’energia primària no renovable.

Aquest programa és ideal per plantejar un canvi de finestres o millores individuals, i com sempre, cal justificar-ho amb els certificats d’eficiència energètica anterior i posterior a les actuacions.

Tota la informació i l’accés al tràmit el teniu en el següent enllaç:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.