Actualitat

Vés enrere

Nou curs de Plans d´Autoprotecció

Imatge decorativa

El proper mes de setembre comença la 9a edició del Curs "online" de formació per a tècnics competents en l'Elaboració de Plans d´Autoprotecció “Nivell Bàsic + Nivell Superior”.

Aquesta és la 14 edició del curs que es realitza al COAATT, entre cursos presencials i online.

Des de l'any 2012, s'han format al COAATT 232 tècnics, per acreditar-se i poder redactar plans d’autoprotecció per les activitats que contempla el Decret 30/2015.

Els cursos es porten a terme de forma periòdica, alternant els dos nivells d’acreditació que capaciten per redactar PAU’s de nivell local i de nivell autonòmic.

El format de curs semi-presencial ha sigut l’èxit d’aquesta formació, ja que els alumnes només han de desplaçar-se per a la sessió inicial i per a realitzar l’examen.

De cara a les properes edicions s’estan preparant nous continguts que donaran qualitat als temes que es cursen de forma virtual.

En el següent enllaç podreu veure la informació detallada del curs: 

Si voleu més informació respecte aquesta formació us podeu adreçar a: formacio@apatgn.org.

Les inscripcions al curs es realitzaran totes a través de la nostra web.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.