Actualitat

Vés enrere

Nous instruments de lloguer a "cost 0"

imatge decorativa

El COAATT posa a disposició dels col·legiats i col·legiades dos nous instruments que us ajudaran en la redacció dels informes.

Per una banda ja us vàrem presentar l’enregistrador de CO2, que us permetrà conèixer la concentració de diòxid de carboni en un espai tancat, durant un període de temps determinat.

El proper dia 14 de desembre de 2021 farem una jornada formativa que segur que serà del teu interès: QUALITAT DE L´AIRE INTERIOR. EL REPTE DE LA CONSTRUCCIÓ I REHABILITACIÓ EFICIENT I SALUDABLE.

I, per altra, el detector de canonades metàl·liques, que ens ajudarà a trobar instal·lacions en terrenys i parcel·les, per poder saber el seu traçat i la seva existència.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.