Actualitat

Vés enrere

Nou espai de treball pels col·legiats

imatge decorativa
Us informem que a la Sala dels Col·legiats s’ha renovat l’ordinador on teníem el software tècnic. Durant aquests dies s’ha substituït l’antic per un ordinador d’última generació. A més, s'ha adquirit una sèrie de programari tècnic, que es posa a l’abast dels col·legiats en aquest nou terminal:
 
- Banc BEDEC: Bases de dades amb informació de productes de la construcció que ofereix informació de preus, plecs de condicions i dades ambientals, biblioteca d'objectes BIM, bancs d'entitats, bancs d'empreses, pressupostos tipus i banc de normativa.
 
- TCQ v 5.3: Programa per als projectes i obres de construcció.
 
- Pressupostos i condicions tècniques 
- Mòdul de planificació temporal
- Mòdul de certificació i seguiment econòmic
- Mòdul d’estudis i plans de seguretat i salut
- Mòdul de gestió de control de qualitat
- Mòdul de comparació d'ofertes
 
- DicPla v 4.3 Residencial+No Residencial+Espais Urbans:
 
- Mòdul 1. Llibre de l’edifici. Pla de manteniment
- Mòdul 2. Gestió del manteniment empresarial
 
- Urbicad - Estudis i Plans de Seguretat: Software per a desenvolupar tots els documents exigibles en els Estudis i Plans de Seguretat amb uns continguts totalment adaptats a l'actual normativa.
 
- Urbicad - Coordinacions de Seguretat: Software que permet desenvolupar les activitats de Coordinació de la Seguretat durant les fases de Projecte i d'Execució de l'Obra, formalitzar la documentació dels Estudis de Seguretat (o, si s'escau Plans) i romandre professionalment informat i al dia en matèria de Seguretat i Salut.
 
- Altra Plus: Càlcul d’estructures: software que facilita la realització de càlculs i comprovacions d'elements estructurals per a rehabilitació i obra nova. Gestiona més memòries i justificacions de càlcul de manera senzilla i intuïtiva i exporta plànols en format dxf.
 
- Apartot: Software per al Control de Qualitat.
 
- DraftSight: És una solució de disseny i dibuix en 2D professional que permet crear, editar, veure i marcar qualsevol tipus de dibuix CAD DWG.
 
- SamPDF: Editor PDF’s que s'usa per dividir, fusionar, extreure pàgines, rotar i barrejar documents PDF.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.