Actualitat

Vés enrere

Nou servei OAG de consultes tècniques gratuïtes

imatge decorativa

Amb motiu de l'Estat d'Alarma i confinament a les llars que ha decretat el Govern a tot Espanya arran de la pandèmia del Coronavirus, obresambgarantia.com vol aportar el seu petit gra de sorra als ciutadans per suportar millor aquesta difícil situació que ens afecta a tots i que, també entre tots, superarem. El Covid-19 no atura a “Obresambgarantia.com"!!.

En aquests moments de confinament a les nostres cases, amb tota la família en la llar durant moltes hores, és inevitable que posem en màxim funcionament i ús les nostres respectives llars, ressentint-se així l'habitabilitat d'aquests. Per això, és molt probable que als ciutadans ens assaltin dubtes, consultes o urgències en relació a l'ús i manteniment de les nostres cases.

A aquest efecte, doncs, obresambgarantia.com ha posat en marxa un servei gratuït de consultes tècniques per a donar resposta als ciutadans sobre tots aquests temes. Així, ara que no ens podem moure de les nostres cases, obresambgarantia.com ha habilitat un servei telefònic i online gratuït perquè les persones interessades puguin realitzar al moment les seves consultes als nostres professionals especialistes -Arquitectes Tècnics Col-legiats- sobre diferents aspectes constructius relacionats amb l'habitatge o un altre hàbitat:

  • Com millorar l'habitabilitat de la meva casa ara que estem confinats.
  • Consells per a un bon manteniment de l'habitatge en moments de màxim funcionament i ús.
  • Resolució de dubtes i urgències per a incidències constructives: humitats, estalvi energètic, ventilació, reparacions, avaries, optimització dels espais.

 

El servei gratuït de consultes tècniques d' obresambgarantia.com  es canalitza a través del formulari online que hi ha a la mateixa plataforma web o del següent telèfon:

 

LA NOTÍCIA ALS MITJANS:

 

- InfoCamp de Tarragona. Dijous, 26 de març de 2020


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.