Actualitat

Vés enrere

Nova campanya de frau en línia amb el registre de dominis

Imatge decorativa

L'INCIBE alerta que s'ha detectat una nova campanya de correus fraudulents que insta el registre d'un domini '.eu' durant un període de 10 anys mitjançant una oferta falsa. En aquest cas urgeixen al propietari d'un domini concret amb l'amenaça que un tercer pugui registrar un domini molt similar al que ja posseeix la nostra empresa.

En concret, un empleat o autònom podria rebre en el seu correu un missatge que sembla ser una «exclusiva oferta» per a registrar un domini .eu durant 10 anys. És a dir, si l'organització té registrat un domini com nombredemiempresa.com, el missatge oferta la compra del domini nombredemiempresa.eu ja que han rebut una sol·licitud d'un tercer per adquirir-lo.

Seguir llegint l'article: fes clic aquí

Font de l'article: http://www.ticbeat.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.