Actualitat

Vés enrere

NOVA EINA UNIFICADA LIDER-CALENER

NOVA EINA UNIFICADA LIDER-CALENER

 

Aquesta eina inclou la unificació en una sola plataforma dels programes generals oficials empleats fins a la data per a l'avaluació de la demanda energètica i del consum energètic ( LIDER - CALENER ) , així com l'adaptació d'aquestes aplicacions als canvis introduïts pel DB - HE de l'any 2013 .

Aquesta eina informàtica permet la verificació de les exigències 2.2.1 de la secció HE0 , 2.2.1.1 i punt 2 de l'apartat 2.2.2.1 de la secció HE1 del Document Bàsic d'Estalvi d'Energia DB - HE . L'exigència establerta per a edificis de nova construcció d'ús diferent al residencial privat en l'apartat 2.2.2 de la secció HE0 s'ha de verificar , tal com estableix el DB - HE , segons el procediment bàsic per a la certificació energètica d'edificis . Altres exigències de les seccions HE0 i HE1 que resultin d'aplicació han de verificar per altres mitjans .

 Temporalment i fins que s'adaptin els documents reconeguts de la certificació energètica , els resultats que s'obtinguin amb aquesta aplicació no es poden emprar per dur a terme la certificació energètica d'edificis .

VEURE MÉS

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.