Actualitat

Vés enrere

Nova integració amb l´Administració Oberta de Catalunya

Imatge Decorativa

Després d’un any intens de treball, el COAATT ha fet un pas més en millorar el servei telemàtics i ha implementat una nova connexió molt més fluida amb l’AOC (Administració Oberta de Catalunya). Juntament amb això, s’ha augmentat la seguretat entre les connexions entre els col·legiats, el Col·legi i l’AOC.

Durant aquest any,  per exemple, es va implementar el formulari web on es capten les dades de les cèdules de segona ocupació. Això ens permet que, quan un tècnic fa una sol·licitud de cèdula de segona ocupació al Gencat, el Departament d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya ens requereix de les dades tècniques i documents visats d’aquesta cèdula i el COAATT respon automàticament retornant les dades tècniques i documents.

Seguint amb l’afany de poder agilitzar les feines dels col·legiats, actualment s’està treballant per poder realitzar el mateix tràmit per les cèdules de primera ocupació. Per això, el COAATT forma part d’una taula de treball, juntament amb els diferents Col·legis professionals d’Arquitectes Tècnics de Catalunya, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Departament d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya. 

Aquesta nova integració amb l’AOC, també ens permetrà poder interactuar amb ajuntaments, altres col·legis professionals i qualsevol altres tipus d’entitats, permentent agilitzar processos, per tal, que els nostres col·legiats puguin beneficiar-se.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.