Actualitat

Vés enrere

Nova Web de formació

imatge decorativa

Aquesta setmana s’ha estrenat la nova web de formació del COAATT.  S’ha generat una página més clara i d’acord amb el nou espai web del COAATT, on es poden distingir amb claredat el tipus de cursos.

A  primera vista pots veure una breu descripció de la formació ofertada.

Un cop accedeixes al curs, et mostra la informació detallada, com fins ara, amb els objectius, descripció dels continguts,  programa, detall del professorat, o la informació que estigui  al nostre abast.

Però el canvi més important, és a l’hora de la inscripció:

La inscripció als cursos et permet el  pagament per targeta bancària, fins ara no permesa, i només els col·legiats podran optar a càrrec bancari.

D’aquesta manera les persones externes al COAATT caldrà que facin el pagament per targeta per confirmar la seva inscripció als cursos.

També com a novetat  et fa el desglós de les subvencions a que podràs optar. Com sempre, la subvenció col·legial es calcula de forma automàtica, si la situació del usuari és correcte, i per altra banda et deixa optar a sol·licitar altres subvencions que caldrà que es validin per la seva assignació.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.