Actualitat

Vés enrere

NOVES ADQUISICIONS DE LA BIBLIOTECA

ARQUITECTURA MODERNISTA A REUS

 

Parlar de Modernisme a Reus és remetre’s a un moment d’especial rellevància en la història de la ciutat. Un moment en què es van donar una sèrie de condicionants d’ordre divers que van confluir en la voluntat de la ciutadania reusenca d’expressar-se sota les formes que en aquells moments solcaven Europa amb els nous aires de la modernitat.

El Modernisme a Reus no és només un exercici de reproducció d’estils artístics o de projecció de motius sinó, molt més enllà, una aportació amb identitat pròpia a un ampli moviment d’expressió de la contemporaneïtat amb el qual Reus va creuar el llindar del segle XX. I amb el qual la ciutat se situava de ple, per voluntat pròpia, en les noves coordenades d’una visió del món amb vocació d’universalitat que necessàriament exigia l’emergència d’un llenguatge capaç de reescriure la tradició i, alhora, obrir finestres cap al futur.

El conjunt del patrimoni modernista que acull Reus és una mostra de la història recent d'una col·lectivitat que en el tombant de dos segles va assumir els reptes del futur i del progrés. Aquesta publicació és un viatge que recorre tot aquest magnífic patrimoni.

208 p.: fot.; 30x24 cm; tapa dura

Text en català, castellà, anglès i francès

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.