Actualitat

Vés enrere

Novetats Plataforma 2023

Imatge Decorativa

 

Us comuniquem dues novetats que s’han implementat en la plataforma de visats/registres digitals, a part de les noves tarifes per l'any 2023.

 

CEE INICIAL + FINAL

Quan genereu una nova sol·licitud d’una intervenció 78 – Certificat d’Eficiència energètic, podreu indicar que comuniqueu el CEE inicial i el CEE final en la mateixa intervenció. Per indicar-ho cal fer clic tal com podeu observar en la imatge següent:

 

  
D’aquesta manera, comunicant el CEE inicial i el CEE final us permetrà economitzar el tràmit, per a tots aquells treballs relacionats amb els ajuts Next Generation, o encàrrecs per justificar la reducció fiscal per l’estalvi energètic/millora de l’eficiència energètica. 

 
En el cas del visat/registre de la memòria tècnica o projecte d’obres, CEE inicial i final, entenem que poden quedar inclosos dins la documentació tècnica, donat que l’encàrrec és la memòria per l' obligatorietat de ficar-ho segons la normativa d’ajudes Next Generation. 

 

XARXA ELÈCTRICA

 
Quan el tipus d’obra és Urbanisme, s’ha afegit un nou descompte en el desplegable detall de l’obra. En aquest cas, és “Red de Electricidad”, el qual, quan es seleccioni s’obtindrà un 85% de descompte sobre la tarifa:

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.