Actualitat

Vés enrere

Inscripcions CONTART 2024

banner CONTART 2024

 

Ja està oberta la plataforma d’inscripcions per a tots els assistents a CONTART 2024, la X Convenció Internacional de l’Arquitectura Tècnica, que es celebrarà a Eivissa els dies 25 i 26 d’abril de 2024.

Per a realitzar la inscripció s'ha d'accedir a l'àrea personal amb les credencials d'anteriors edicions o registrant-se prèviament si és la primera vegada.

 

Els preus d’inscripció són els següents:

 

El COAATT disposa d'un codi de descompte exclusiu per a col·legiats/des COAATT que s’ha d’utilitzar en el moment de fer la inscripció.

Hi ha dos codis descompte: un per a inscripcions fins al 1 de març (preu final 150€) i un altre per a inscripcions a partir del 2 de març (preu final 210€). Pots obtenir els codis clicant aquí.

 

 

També pots consultar l’oferta hotelera disponible per a assistir a CONTART 2024.
 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.