Actualitat

Vés enrere

Obres amb Garantia acumula 3.000 sol·licituds de feina

imatge decorativa

El projecte d' OBRES AMB GARANTIA es consolida com el portal de referència en petició de serveis per internet en l'àmbit de l'edificació, oferint professionals de proximitat i garantit amb la supervisió dels COAATs que en formen part. Actualment, el portal OAG rep feines de les províncies de Tarragona, Saragossa i Mallorca.

La família Obres amb Garantia la formen 255 tècnics col·legiats, dels quals 106 professionals pertanyen al Col·legi de Tarragona.

Des de la posada en marxa del portal OAG/OCG s'han aconseguit generar, fins al moment, 3.002 sol·licituds de feina, de les quals 2.333 sol·licituds pertanyen a la demarcació de Tarragona. Aquestes sol·licituds han implicat 6.586 pressupostos enviats pels diferents arquitectes tècnics col·legiats que formen part del Directori de Professionals OAG / OCG.

Aquest últim any 2020, malgrat haver patit especialment els efectes del confinament, la plataforma ens ha continuat oferint uns bons resultats als tres Col·legis que conformen OAG, amb la captació de 861 sol·licituds de feina i més de 2.000 pressupostos presentats, el que suposa una mitja de gairebé 72 sol·licituds de feina/mes. Un increment importantíssim en el posicionament de la marca dels aparelladors "Obres amb Garantia/ Obras con Garantía", arribant a ser un referent en les tres demarcacions on es poden cercar feines a través d’internet amb gairebé 325 peticions més de les rebudes durant l'any 2019, que equival a un augment del 160% en peticions de feina, respecte l'any 2019.

Pel que fa al tipus de peticions sol·licitades a través d’OAG, durant l'any 2020, han crescut les peticions de feina vinculades tant amb la rehabilitació com amb l’obra nova, amb més d’un 2,50%, respecte 2019.

A la demarcació de Tarragona, s'han rebut en total 328 peticions de feina relacionades amb la rehabilitació i 119 peticions de feina relacionades amb treballs d'obra nova.

La intervenció professional que més ha crescut aquest darrer any 2020, respecte l'any anterior, ha sigut l’ Informe Pericial, amb un total de 36 peticions de pressupostos, passant del 5% al 10,30% sobre el total. Per contra, baixen del 50% al 40% les peticions de Certificats d’Habitabilitat i Certificats d’Eficiència Energètica, malgrat continuen sent les intervencions professionals més demandades, amb un total de 142 peticions. La resta d’intervencions conserven valors respecte l’any passat.

El grau de satisfacció dels usuaris del portal 'Obres amb Garantia' continúa sent molt alt.

Concretament, durant l' any 2020, els indicadors del portal ens informen que s’han rebut 38.921 visites al web OAG, de 29.277 usuaris.

Pel que fa als preus mitjans ofertats a la plataforma OAG es mantenen similars als ofertats l'any 2019.

L' any 2020 s'han presentat 2.019 pressupostos d'honoraris, a la demarcació de Tarragona, aconseguint que més del 78% dels pressupostos sol·licitats arribin als particulars i empreses que els demanen.

Les estadístiques ens demostren que, tant els serveis com els tècnics que ofereix el portal 'Obres amb Garantia', estan molt ben valorats pels seus usuaris. Actualment, el grau mig de satisfacció és de 4.23 sobre 5, respecte als col·legiats, i de 4.26 sobre 5, respecte als serveis OAG/OCG, i pràcticament tots els enquestats recomanarien els serveis i els professionals que ofereix Obres amb Garantia.

Baix Camp i Tarragonés acumulen la major part de les peticions, el 70% del total de les sol·licituds rebudes, de les que es converteixen en feines pels nostres col·legiats el 23-24%.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.