Actualitat

Vés enrere

Obres Amb Garantia creix amb el Col·legi de Mallorca

imatge decorativa
El projecte iniciat al 2015, www.obresambgarantia.com (OAG), la setmana passada va incorporar un nou Col·legi. A partir d'ara ja forma part del projecte OAG, el Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca (COAATMCA).

Gràcies a l’evolució satisfactòria d’ OAG, s'ha generat l’interès d’altres col·legis professionals. L’any passat és va fer una evolució del web OAG a multicol·legi amb la incorporació del Colegio Oficial de Aparejadores y Arquitectos Técnicos de Zaragoza (COAATZ).
 

El funcionament és molt simple. L'única variació en la part pública és el formulari principal, on permet escollir en quina província es realitza la feina: Zaragoza, Tarragona o Mallorca. Un cop escollit, carrega les comarques de cada província. Quan el particular envia la feina, en funció de la província, es comunica  als tècnics de Tarragona, Zaragoza o Mallorca. La resta de funcionament continua sent el mateix.
 
 
 
 
RECORDATORI IMPORTANT SOBRE ELS VOSTRES PERFILS
 
Us recordem que a l’email de pressupostos que reben els sol·licitants tenen un accés a la pàgina professional i això pot ser un factor important a l'hora d’ escollir un tècnic.
 
Recomanacions que us donem per tenir un perfil correcte:
 
- La foto del vostre perfil “Avatar”  és important que sigui quadrada. Si no és així, després us sortirà deformada en el directori i la pàgina Professional.
 
 
- Important tenir un bon text redactat en la descripció i en la formació.
 
- Posar mínim 4 imatges.
 
 
 
Al final si teniu el perfil completat correctament la puntuació serà de 100 punts. 
 
Si no teniu els 100 punts, esteu en desavantatge respecte als vostres companys tècnics.
 
 
 
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.