Actualitat

Vés enrere

Obres amb Garantia inclou ara ofertes de l´Administració

logo Reus Espais Vius
Es tracta d’un nou espai que inclou possibles Plans o Programes propiciats des de l’Administració, normalment relacionats amb subvencions o ajuts municipals, i que requereix de serveis tècnics d'experts col·legiats per a la seva realització. D’aquesta manera es compleix amb el principi de publicitat, arribant a la totalitat de la borsa de treball d' Obres amb Garantia, d’una forma ràpida i segura. 
 
Actualment està obert el Pla "Reus Espais Vius", mitjançant un acord entre el COAATT i el Departament de  Dinamització de l’Ajuntament de Reus, pel qual es distribuiran peticions d’informes de locals comercials dins del seu pla de dinamització comercial. 
 
Per accedir a les ofertes cal que:
 
Has d’indicar-ho al teu perfil clicant i seleccionant el "Pla Reus Espais Vius".
 
 
Aquest nou servei d' OAG pretén dinamitzar les peticions de les administracions públiques que cal que tinguin difusió i rebre tres pressupostos que compleixin la contractació de forma ràpida.
 
Anirem informant de les posades en funcionament dels propers acords del COAATT amb altres Administracions del territori. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.