Actualitat

Vés enrere

OCT, Decennal i Tot Risc de la construcció

imatge decorativa

La  promoció d’obra nova va lligada a la contractació d’un servei de OCT i assegurança decennal per poder realitzar la compra-venda de l’immoble.

Els promotors sovint confien amb els arquitectes tècnics perquè els hi gestionin aquests serveis. Des del COAATT oferim aquest servei a través d’empreses col·laboradores que treballen amb companys de professió i per aquest motiu en donen garantia de qualitat en la realització dels  mateixos.

Però anant un pas més enllà, caldria tenir en compte que, de vegades, per desconeixement, o per oblit, o per canvi de plantejament de la finalitat de la construcció, es troben amb edificis construïts, o a meitat d’execució que no han comptat amb els serveis de la OCT, i requereixen decennal. Què fem en aquests casos?

La recomanació és que totes les obres de nova construcció disposin com a mínim de servei de OCT.  Però en qualsevol cas, des del COAATT et podem assessorar sobre la particularitat de cada obra. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.