Actualitat

Vés enrere

Ordinador portàtil endollat tot el temps o fer servir la bateria?

Imatge decorativa

Quan ens comprem un ordinador portàtil, de la mateixa manera que passa amb un telèfon mòbil, el més comú és que la seva bateria es trobi a ple rendiment, de manera que més o menys durarà el temps indicat pel fabricant. No obstant això, a mesura que passa el temps, el més normal és que la seva durada disminueixi cada vegada més, i per evitar que passi abans del que s'esperava hi ha diferents opcions per ajudar-nos a cuidar el màxim la bateria.

Pel que fa a un portàtil, és normal que en algun que altre moment ens sorgeixin dubtes relacionats amb la possibilitat d'utilitzar endollat durant tot el temps, o bé fer ús de l'endoll el menys possible i tirar sempre de bateria.

Què és el més aconsellable?

És cert que, a diferència dels telèfons mòbils, és bastant més probable que els usuaris mantinguin els seus ordinadors portàtils connectats a la xarxa, especialment la major part de el temps. Però, quins són els riscos per a la durada de la bateria? I, sobretot, quines serien les millors pràctiques?

 

Font de l'article: https://www.muyinteresante.es/


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.