Actualitat

Vés enrere

Per què utilitzar Google Drive?

Imatge decorativa
Quan parlem de documents al núvol sempre ens ve al cap Dropbox, però existeix una eina molt menys coneguda, però que dona de forma gratuïta moltes avantatges respecte a Dropbox i que moltes persones el tenen i ni tan sols saben que existeix.
 
QUÈ ÉS GOOGLE DRIVE?
 
Google Drive és un sistema d'emmagatzematge en el núvol, des d'on pots accedir a tots els teus arxius de Google. Des d'ell també pots accedir a Google Docs i els arxius locals que fa servir Google Drive per guardar tots els arxius.
 
En ell pots guardar qualsevol tipus de document. Presentacions, música, fotos, vídeos, arxius compartits, carpetes compartides, etc.
 
 
PER QUÈ UTILITZAR GOOGLE DRIVE?
 
1. Perquè ve inclòs al teu compte de Gmail.
2. Ofereix 15GB d'emmagatzematge gratis.
3. Pots pujar qualsevol tipus d'arxiu.
4. Pots accedir al teu espai d'emmagatzematge des de qualsevol dispositiu amb internet a qualsevol part del món
5. T'ajuda a col·laborar. Google Drive ofereix la possibilitat de crear arxius de text, fulls de càlcul i presentacions tipus powerpoint que pots compartir i modificar (o crear) de manera col·laborativa, amb qui tu decideixis i a qui li atorguis el permís per correu electrònic. 
6. Pots compartir arxius amb un enllaç sense necessitat de compartir la carpeta.
7. S'integra amb tot el que és Google. Com per exemple Gmail.
8. No necessites instal·lar al teu ordinador, tot i que l’eina de google drive d’escriptori és molt útil.
 
LINK DE DESCÀRREGA:
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.