Actualitat

Vés enrere

PIMEC: Avantatges

 

 

 

Suport a les PIMES per denunciar els abusos en els terminis de pagament

 

 

PROTOCOL D'ACTUACIÓ DE LA PLATAFORMA MULTISECTORIAL CONTRA LA MOROSITAT

PIMEC, com a entitat constituent de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat (PMcM), posa a l’abast de tots els seus associats els mecanismes necessaris per poder resoldre els dubtes sobre l’aplicabilitat de la Llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la Llei 3/2004, de mesures de lluita contra la morositat a les operacions comercials, així com aquells adreçats a fer les denúncies pertinents contra els clients que no compleixin els terminis de pagament que dictamina l’esmentada llei.

Per aconseguir aquests objectius, des de la Comissió Jurídica de la PMcM, s’ha realitzat un protocol d’actuació, que trobaràs en documents relacionats, per tal que els associats de PIMEC puguin conèixer-lo i utilitzar els serveis que s’hi estableixen.

 

Sent el Col·legi soci de PIMEC, tots els col·legiats poden gaudir d'aquests avantatges.

El Departament Jurídic de PIMEC es posa a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte en relació a aquest tema. Persona de contacte: Isabel Navarro. Telèfon: 902 496 450. E-mail: isabel.navarro@pimec.org

 

Documents relacionats: Protocol d'actuació

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.