Actualitat

Vés enrere

Plataforma per a la redacció del informe de la Inspecció Tècnica d´ Edificis

Imatge decorativa

Diferents col·legiats/des ens han comunicat que pateixen problemes en la importació d’arxius d’informació antics.

Donat que la plataforma sols permet treballar amb cinc informes, abans d’eliminar-ho i un cop tancat i signat el treball, l’exportem amb forma comprimit. D’aquesta manera el podem recuperar en cas d’haver d’atendre requeriments o fer modificacions posteriors.

La recuperació es realitza important aquest arxiu en format comprimit, i aquesta funció pateix ara problemes de funcionament i no permet la recuperació de la informació.

En el cas que en realitzar la importació de l’arxiu, la plataforma no pugui recuperar les dades, podeu contactar amb els serveis informàtics que realitzem el manteniment de la plataforma per sol·licitar el seu ajut. 

El podeu fer mitjançant el correu electrònic: csu@gencat.cat . Ús heu d’identificar adequadament i exposar el problema. Al correu adjunteu l’arxiu .zip.

Tanmateix, des del Departament d’Habitatge ens comuniquen que properament realitzaran un enviament de cartes a les comunitats de propietaris, en les quals s’han detectat deficiències importants i greus a l’ITE i que encara no s’han resolt. Aquesta carta té com objectiu animar a les comunitats a aprofitar els Fons Next Genmeration per resoldre aquesta situació.

A la província de Tarragona les Comunitats afectades arriben fins les 372. La ciutat de Tarragona 116, Reus 63, Valls 20 o Cambrils 20, són les poblacions amb un major nombre d’edificis afectats.

La selecció dels edificis extrets dels Informes ITE's considera les següents característiques:

  • Edificis on en l'informe s'indiquen deficiències Molt Greus, Greus o Importants en l' envolupant de l'edifici (façanes i cobertes).
  • Edificis que no pertanyen a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
  • Edificis d'habitatges plurifamiliars.
  • Edificis construïts en els anys 50, 60, 70 o 80.
  • Edificis amb façana principal arrebossada i pintada.
  • Edificis amb altres façanes també arrebossades i pintades.
  • Edificis amb coberta plana transitable.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.