Actualitat

Vés enrere

PREMAAT crea una nova línia d´ajudes del Fons de Prestacions Socials

imatge decorativa

PREMAAT destinarà un milió d’euros del Fons de Prestacions Socials per atendre a quants mutualistes puguin amb ajudes fins a 600 €, en funció de les circumstàncies personals.

A tenir en compte, va dirigit a:

- Mutualistes que estiguin en situació d’alta a PREMAAT com a mutualista actiu en el Plan PREMAAT Profesional com a sistema alternatiu al RETA a la data de la declaració de l’Estat d’Alarma romanent d’alta a la data de la sol·licitud, i al corrent de pagament de les quotes.

- Mutualistes que hagin reduït la seva facturació almenys el 75% en relació amb l’efectuada en el semestre immediatament anterior a la declaració de l’Estat d’Alarma, i no tinguin altres ingressos, excepte els derivats d’ajudes públiques o privades que puguin rebre pel COVID-19. Els ingressos de la unitat familiar en l’exercici 2019 no han d’haver superat els 30.078 €.

Consulteu la resta de requisits i la sol·licitud de la prestació al següent Enllaç

  • Període per presentar la sol·licitud entre el 10 i el 31 de maig de 2020.
  • A partir del dia 31 de maig s’estudiaran totes les sol·licituds, i PREMAAT concedirà les que procedeixin segons criteris d’equitat i en funció dels recursos econòmics aprovats.
  • Les sol·licituds s’han d’enviar a PREMAAT al correu electrònic: prestaciones@premaat.es 

 

D'altra banda, us informem que PREMAAT ha actualitzat l'apartat de "Preguntes i respostes" de la seva web, amb la pregunta: Quina documentació he de presentar per a sol·licitar el rescat parcial del meu PPA o AJ segons el rescat excepcional regulat pel COVID-19?

 

Més informació a: www.premaat.es i/o a assegurcoaatt@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.