Actualitat

Vés enrere

Prepara’t per a la jubilació

Imatge decorativa

Arribar a l’edat dels 60 anys comporta l’habitual consulta: com em quedarà la jubilació? i com la podré percebre?.

La jubilació és una etapa més de la vida i moltes vegades es vol que la prestació a percebre sigui el resultat de totes les quotes abonades durant tota la vida professional. Però, s’ha de tenir clar que si la quota abonada és la mínima, l’import de la prestació a percebre serà el mínim establert.

També preocupa les formes de poder percebre dita prestació, ja que segons la situació personal de cadascú pot repercutir posteriorment en la Declaració de la Renta.

Per aquest motiu, és important tenir un control de les quotes abonades i com evoluciona vers la prestació de jubilació per si és necessari millorar-la, amb l’abonament de més quota o fer aportacions a plans d’estalvi.

Per tal d’entendre com funciona la prestació de jubilació:

► PREMAAT ha realitzat un article explicatiu, en base a un exemple fictici, de com es pot percebre la prestació de jubilació segons la quantia. Publicat a CERCHA octubre 2019 (pàg. 56)

► PIMEC ha realitzat un article explicatiu sobre la jubilació i l’envelliment actiu. Autònoms 2019

 

Per a més informació al respecte, posa’t en contacte amb: Assessoria COAATT · 977.212.799 (ext. 113) · secretaria@apatgn.org 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.