Actualitat

Vés enrere

Primera setmana de les tecnologies constructives

imatge decorativa

El COAATT, des del Departament de Formació, ha organitzat la primera setmana de les tecnologies constructives, que tindrà lloc del  30 d'abril  al 9  de maig.

L’objectiu d’aquest projecte és organitzar un espai temporal on les diverses empreses que tenen voluntat de presentar els seus productes al sector, puguin trobar un lloc on fer-ho i informar i assessorar als tècnics i públic en general de les qualitats, característiques i usos dels materials més innovadors.

Moltes empreses s’adrecen a nosaltres per poder mostrar els seu productes i donar a conèixer als tècnics coma prescriptors de les obres tot un ventall de possibilitats.

Des de fa molts anys que el COAATT ofereix la formació empresa amb aquesta finalitat: però ara volem anar una miqueta més enllà: concentrar totes les iniciatives en una  setmana, on les empreses podran tenir exposats els seus productes i catàlegs i impartir la formació tècnica i pràctica per a la inclusió d’aquestes solucions als nostres projectes i el control d’execució a l’obra.

Els dijous d’aquestes setmanes, serà el dia de les exposicions, i en horari de mati i tarda se’ls oferirà un espai de temps per poder fer les explicacions que considerin, als tècnics/públic que vulgui assistir.

Serà com una fira de productes de la construcció a petita escala, però que no només ens ensenyaran els seus productes, sinó que faran una xerrada sobre els aspectes normatius, avantatges i consells per la seva utilització, que segur que ens ajudarà a redactar projectes amb continguts tècnics mes ajustats al que serà la realitat de l’execució. 

Per poder conèixer de primera ma les novetats del sector t’has de reservar els dijous. S’organitzaran xerrades els matis i la tardes dels dies 2 i 9 de maig. Terres radiants, sistemes SATE, façanes ventilades, aïllants, rehabilitació monumental, renovació d’aire, plaques fotovoltàiques...

Comptem amb la teva assistència, i properament rebràs informació mes detallada del programa previst.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.