Actualitat

Vés enrere

Programa 4: Requeriments per accedir a subvencions

imatge decorativa

A la Resolució DSO/825/2022, de 22 de març, en el punt 9.3.1 diu:

9.3 Actuacions subvencionables.
9.3.1 Són subvencionables aquelles actuacions realitzades en aquests habitatges, sempre i quan compleixin alguna de les següents condicions:
a) Reducció de la demanda energètica anual global de calefacció i refrigeració d'almenys un 7%.
b) Reducció del consum d'energia primària no renovable d'almenys un 30%.
c) Modificació o substitució dels elements constructius de l'envolupant tèrmica que compleixin amb els valors límits de transmitància tèrmica i de permeabilitat a l'aire de les taules 3.1.1.a i 3.1.3.a del CTE DB HE-1.

Per tant, tinguem en compte que a l’hora de justificar alguna intervenció, en el cas que la reducció dels percentatges de la demanda no arribin al mínims exigits, podem justificar els valors de la transmitància i de la permeabilitat del elements que hem substituït segons la següents taules, i complirem amb el que ens demana el decret per accedir al es subvenció.

________________________________________________________________________________________________

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.