Actualitat

Vés enrere

Programa d´ajuts a la rehabilitació energètica dels edificis - PREE

imatge decorativa

 

Per tal de facilitar el procés de verificació, redacció i presentació de les sol·licituds, per els ajuts a la rehabilitació energètica dels edificis, l' ICAEN (Institut Català d’Energia) posa a disposició dels tècnics i els sol·licitants, tota una sèrie de propostes, manuals i guies, sobre aquest apartat que poden generar dubtes en el seu desenvolupament.

Cal tenir en compte que l’actual programa de subvencions, es tanca el 31 de Juliol.

 

Es poden trobar els següents documents:

1. Aspectes rellevants del Programa d'ajuts PREE a la rehabilitació energètica d'edificis

2. Documentació per aportar al formulari de sol·licitud

3. Model de memòria per a la sol·licitud d’actuació en el marc del programa d’ajudes per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents (PREE 2020)

4. Manual per a la justificació de l’estalvi d’energia final

5. Càlcul de la quantia dels ajuts del Programa de Rehabilitació Energètica d'Edificis 2020 (PREE) [105,4 kB ]

6. Manual per a la sol·licitud d'ajudes al programa PREE

7. Documentació per aportar al formulari de justificació


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.