Actualitat

Vés enrere

Qualitat de l´aire interior

imatge decorativa

A partir del mes d’octubre el COAATT posarà a l’abast dels col·legiats/des un mesurador de CO2, a fi que es pugui valorar la qualitat de l'aire d’un espai determinat per poder  projectar les mesures necessàries, a fi d’obtenir un espai saludable. Però es imprescindible conèixer quins son el paràmetres a tenir en compte per poder fer aquestes avaluacions. 

Per això hem programat el curs: ”Qualitat de l’Aire interior. El repte de la construcció i rehabilitació eficient i saludable”. La formació ens la farà l’arquitecta Maria Figols, una de les persones amb més expertesa pel que fa a la qualitat de l’aire, emprenedora i màster en bioconstrucció, que ens donarà les pautes per a fer la millor interpretació. Al final de la jornada els assistents presencials podran conèixer el funcionament de l'aparell.

Aquesta  és la primera de les quatre formacions que farem a l’entorn de la rehabilitació energètica, dins del  programa Next Generation.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.