Actualitat

Vés enrere

Què és Java i quina utilitat té?

Imatge decorativa

Segurament has volgut fer un ITE i al final has tingut que instal·lar el Java. Però, saps realment que és ?

Java és una plataforma informàtica que serveix per al desenvolupament de diferents tipus de programes i aplicacions per al seu funcionament. Creada per donar-los a diversos programes un funcionament òptim, per això han de ser actualitzades les versions per a la seva compatibilitat amb les aplicacions. 

Això implica que moltes aplicacions web funcionen en Java i ens obliga a tenir instal·lat el software.

 

La descàrrega de Java és gratuïta?

Sí, la descàrrega de Java és gratuïta. Podeu obtenir l'última versió al següent web:

https://www.java.com/es/

 

Per què hauria actualitzar-me a la versió més recent de Java?

La versió més recent de Java conté importants millores per al rendiment, estabilitat i seguretat de les aplicacions Java que s'executen en el seu equip. La instal·lació de l'actualització gratuïta garanteix que les seves aplicacions Java segueixin executant-se de manera segura i eficaç.


Per exemple, aplicacions com ITE de la Generalitat sempre requereixen de l’última versió de java. Per tant, per actualitzar solament cal anar a https://www.java.com/es/ i fer clic a descarregar.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.