Actualitat

Vés enrere

REGISTRE DE CERTIFICATS

REGISTRE DE CERTIFICATS D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

 

S'ha actualitzat a 1 d'abril de 2014 el registre de certificats d’eficiència energètica. L’Institut Català d'Energia posa a disposició dels usuaris les dades corresponents a la informació pública dels certificats d’eficiència energètica dels edificis. La recerca es pot fer  segons la referència cadastral o l’emplaçament de l’immoble.

L'accés es pot realitzar a través de dues vies:

  • Descarregant diferents arxius en format excel que permeten accedir a la informació pública del registre.
  • Properament s'habilitarà un visor que permetrà visualitzar els certificats d’eficiència energètica sobre el mapa de Catalunya. Aquesta eina servirà per cercar un certificat segons la referència cadastral i l’adreça postal i també permetrà navegar pel mapa per tenir una visió global de les certificacions realitzades i la seva qualificació.

 

ACCEDIR AL REGISTRE

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.