Actualitat

Vés enrere

Rehabilitar Pas a Pas

imatge decorativa

La directora de programa dels Fons Next Generation a l'Agència, Elsa Ibar Torras, va participar el passat dissabte, dia 11 de novembre, al COAC (Col·legi d'Arquitectes de Catalunya)  en una sessió per presentar una  Guia per promoure la rehabilitació de 60.000 habitatges a Catalunya.

La publicació d'aquesta Guia juntament amb el vídeo "Rehabilitar, pas a pas", és la primera acció conjunta pel Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE) i la Confederació Estatal d'Associacions Veïnals (CEAV) per promoure la cultura de la rehabilitació d'habitatges i edificis a tot el territori espanyol en el marc del projecte 'Rehabilit Acción Ciudadana'.

En la seva intervenció, la directora de Programa va destacar "la importància d'ampliar les  eines que ajudin a les comunitats de propietaris a prendre consciència sobre la necessitat de rehabilitar els habitatges i sobre els beneficis que comporta. Els Fons Next Generation són una oportunitat única en rehabilitació perquè ens permeten accelerar el procés  de rehabilitació del parc d'habitatges amb criteris de sostenibilitat".


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.