Actualitat

Vés enrere

Reus Ocult 2021 · 02/10/2021

imatge decorativa

El COAATT participa amb Reus Ocult 2021, una iniciativa de l’Associació Espais Ocults que es basa en difondre el patrimoni arquitectònic i històric de la ciutat de Reus. Una visita guiada a espais de la ciutat que normalment no són visitables i que ara podrem descobrir!.

El matí del Dissabte, dia 2 d'octubre, realitzarem la Ruta "Portes que importen". Les portes són un element arquitectònic, però també psicològic. La porta, des de la més sumptuosa a la més modesta, és la frontera que ens protegeix, ens aïlla, ens allunya o ens permet acollir quan s’obre de bat a bat. Si ens centrem en l’aspecte arquitectònic, la porta, un cop flanquejada d’una gambada, deixa d’existir perquè ens ha donat pas a una estança, un recinte... Però és la porta que ho ha permès!. El recorregut posa el focus en portes que no apareixen en els circuits habituals, o que formen part de construccions que les amaguen. La ruta ens permetrà practicar activitats tan dignes i plaents com recordar, evocar i imaginar. En alguns casos la porta serà la protagonista, i en altres, l’excusa necessària per donar sentit a un edifici.

Activitat gratuïta i exclusiva per a col·legiats/des COAATT. Limitada a 20-25 persones.

Si estàs interessat/da, envia un email a: activitats@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.