Actualitat

Vés enrere

Revista TAG: un quart de segle d´informació i proximitat

imatge amb diverses portades de la revista TAG

La revista TAG assoleix, amb la publicació del número 82, la fita d’haver arribat als seus primers 25 anys d’història convertint-se en tot un referent per al sector i element de consulta per a la societat.

El número 1 va veure la llum el maig-juny de l’any 1993, en un moment on es parlava de la importància de rehabilitar i fer el manteniment dels habitatges, i en una època marcada per l’auge de la informàtica que avui en dia ens és del tot imprescindible i ens permet, entre altres coses, tenir també el TAG en format digital a la xarxa Internet.

L’embrió de la revista TAG va ser el butlletí Enllaç que ha seguit publicant-se però en altres formats. Igualment, el TAG beu d’altres fonts –publicacions del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació- com la revista Escaire o l’Àbac. L’ ideòleg del nom va ser l’Aleix Cort, impulsor de la publicació. Posteriorment se’n van fer càrrec els germans Santi i Jordi Suárez, el periodista Pere López i l’any 2000, Nou Silva Equips amb Manolo Rivera al capdavant, en va assumir la gestió i, conjuntament amb el Consell de Redacció, el TAG ha anat sortint de manera periòdica i  ininterrompudament.

A més de tractar de manera directa tota l’actualitat que envolta als arquitectes tècnics, especialment en matèria de normatives i formació, la revista TAG abasta àmbits culturals i inclou entrevistes amb persones que aporten al conjunt de la societat. Actualment, es distribueix als col·legiats del COAATT, professionals de diversos sectors, entitats públiques, universitats, centres de documentació i biblioteques.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.