Actualitat

Vés enrere

Saps com accedir al Webmail del COAATT?

Imatge decorativa
El webmail és un sistema d'accés al correu electrònic que et permet accedir als teus missatges mitjançant un navegador web, sense haver de descarregar els correus al teu ordinador personal, mitjançant programes com Outlook, Eudora, Incredimail, etc.
 
Es proveeix una interfície web per la qual s'accedeix al correu electrònic. El webmail permet llistar, desplegar i esborrar, via un navegador web, els correus emmagatzemats al servidor remot. Els correus poden ser consultats posteriorment des d'un altre ordinador connectat a la mateixa xarxa (per exemple Internet) i que disposi d'un navegador web.
 
El següent link us permetrà accedir al webmail del COAATT. En funció del domini que tingueu (.cat, .net o .es) accedireu al webmail corresponent:
 
- APATGN.CAT: webmail.apatgn.cat
 
- APATGN.NET: webmail.apatgn.net
 
- APATGN.ES: webmail.apatgn.es
 
Seguidament us demanarà usuari (correu electrònic) i la contrasenya per poder tenir accés a la bústia d'email.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.