Actualitat

Vés enrere

SERVEIS AL COL·LEGIAT: NOU ESPAI GRATUÏT DE DIFUSIÓ D'ACTIVITATS

NOU ESPAI GRATUÏT DE DIFUSIÓ D'ACTIVITATS NO PROFESSIONALS DELS COL·LEGIATS

Des del COAATT us volem oferir un nou servei gratuït per a tots els nostres col·legiats i col·legiades.

Hem observat la gran capacitat emprenedora de molts companys en altres àmbits de la professió, i per tant volem crear un espai on s’exposin aquests productes o serveis que realitzen els nostres companys directament i que poden ser d’interés per al nostre col·lectiu. Vins, mel, agricultura, artesania, pintures, llibres, cases rurals...

Per aquest motiu  posem a la vostra disposició, un espai de difusió de les vostres altres activitats paral·leles com a aparellador.

Envieu-nos una breu descripció del producte o servei (dos línies), una foto, dades de contacte (telèfon i correu electrònic) a  serveisexterns@apatgn.org i en breu els companys ho coneixeran.

 

 

Serveis Externs COAATT · Tel. 977.212.799 (ext. 6) · serveisexterns@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.