Actualitat

Vés enrere

Setmana de les Tecnologies Constructives. Resum i anàlisi de les participacions

IMATGE DECORATIVA
Un cop finalitzada la Setmana de les Tecnologies Constructives, és hora d’avaluar com ha anat tot plegat. Es tracta d’una nova iniciativa del COAATT on l’objectiu era centralitzar les iniciatives de els empreses per fer-les més properes als tècnics.
 
S’oferia un espai a les empreses per poder exposar els seus productes i realitzar una jornada informativa per dotar de coneixements als assistents. Així doncs, durant dos dijous consecutius, en jornada de mati i tarda, s’han desenvolupat les diferents xerrades.
 
Dijous, dia 2 de maig, vam poder assistir a tres xerrades:
 
- PORCELANOSA ens va explicar el seu sistema de façanes ventilades, que dona una imatge immillorable als edificis amb una tecnologia que ens dona un alt nivell d’aïllament al conjunt edificatori.
- TECNOL ens va parlar dels sistemes d’impermeabilitzacio en façanes, cobertes, sols i soterranis, amb les seves diferents aplicacions que son imprescindibles en moltes actuacions de rehabilitació. 
- FASSA BORTOLO ens va parlar dels SATE i de les seves característiques, tant pel que fa a l’aïllament com a la forma d’aplicació. Aquest sistema es un dels mes utilitzats actualment en la rehabilitació energètica d’edificis per la seva versatilitat en l’aplicació i els rendiments a nivell d’estalvi del consum que podem aconseguir.
 
El dijous, dia 9 de maig, vam tancar la setmana amb quatre participacions més:
 
- SHÜTZ IBÈRICA ens va mostrar els sistemes de terra radiant que fabriquen i vam poder conèixer característiques interessants per aplicar tant en obra nova com en rehabilitació. 
- BEISSIER ens va parlar també dels SATE, però aquesta vegada aplicats en obres ornamentals i complexes. Sovint son obres amb un nivell de protecció sobre les quals hem de garantir una estètica i forma determinada, i gracies als sistemes que ens proposen poder aconseguir els dos objectius, la millora energètica i respectar les característiques visuals de l’edifici. 
- INSTALIO ens va ensenyar un aplicatiu d’ús senzill per poder calcular les necessitats per a a la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’un edifici, des dels materials necessaris fins al pressupost.
- SIBER, per finalitzar, ens va fer un repàs de totes les necessitats i exigències de ventilació en edificis i habitatges i ens van presentar totes les solucions que posen al nostre abast 
 Ara es hora de posar nota a la iniciativa, per poder encarar altres edicions similars, amb els canvis que donar-hi millor audiència.
 
 
Si voleu veure els vídeos d’alguna de les ponències, podeu enviar un email a: serveisexterns@apatgn.org
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.