Actualitat

Vés enrere

Simulador de mesures de rehabilitació energètica d´edificis

Imatge decorativa

L'Institut Català d'Energia us posa a l'abast una aplicació que mostra la viabilitat tècnica i econòmica de les mesures de rehabilitació energètica als edificis residencials. L'eina s'adreça a tècnics de la construcció per orientar-los a l'hora de dissenyar estratègies en una rehabilitació. 

L’aplicatiu també és útil per a propietaris i promotors que es plantegen rehabilitar el seu habitatge i volen tenir una primera noció de les possibles opcions de rehabilitació.

Els resultats que mostra l'eina són simulats i són una aproximació per a una futura rehabilitació energètica, ja que variaran en funció de l'ús de cada habitatge.

El simulador no té en compte variables com la millora del confort tèrmic, la millora del confort acústic, o l'augment del valor de mercat de l'immoble, factors intrínsecs a qualsevol rehabilitació energètica i decisius a l'hora d'emprendre una reforma, donada la dificultat de quantificar-los econòmicament.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.