Actualitat

Vés enrere

SOPAR COAATT 2017 · Ferrari Land 02/06/2017

 

SOPAR COAATT 2017

El passat divendres dia 2 de juny de 2017 vàrem celebrar el Sopar COAATT, amb més de 180 assistents, al parc temàtic Ferrari Land.

Els responsables tècnics del parc ens van mostrar els diferents espais que configuren el territori Ferrari i les rèpliques d'edificis històrics d'Itàlia, que s'han construït els darrers mesos. Feta la visita, el sopar va servir per posar en comú la realitat del sector de la construcció i fer balanç del darrer any.

El president del COAATT, Adolf Quetcuti, va recordar en el seu parlament que "els darrers mesos s'ha patit força i molt durament però els professionals del sector, aparelladors i arquitectes tècnics, han sabut aguantar i s'han enfortit competencialment". A més, va esperonar als nous aparelladors, que ara han acabat la carrera i s'han incorporat a la vida laboral, a fer front als nous reptes i aprofitar l'experiència dels qui porten més anys treballant.

La trobada anual del COAATT va servir, igualment, per a fer un reconeixement als qui enguany celebren els seus 50 anys d'ofici i als qui han arribat als 25 anys de professió, fent-los-els entrega de les insígnies commemoratives. A més, es va entregar un casc d'obra, de manera simbòlica, als nous col·legiats que han passat a formar part del nostre Col·legi Professional. 

 
Gràcies a tots i totes els que vàreu venir a gaudir d'aquest esdeveniment i sobretot moltes gràcies als nostres patrocinadors: Vermuts Miró, Viding Sant Jordi, ADEE-BPW Tarragona i Pujol, per fer possible una nit espectacular, plena d'emocions i en un lloc sorprenent!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
 
   

VEURE MÉS IMATGES DEL SOPAR [AQUÍ]

 

LA NOTÍCIA A LA PREMSA:

Diari de Tarragona [+]

Diari Més [+]

Noticies TGN [+]

 

Comunicació i Publicacions COAATT · 977.212.799 (ext. 5) · publicacions@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.