Actualitat

Vés enrere

SOPAR DE GERMANOR 2013

SOPAR DE GERMANOR, ACTE D'HOMENATGE ALS COL·LEGIATS QUE CELEBREN 50 I 25 ANYS DE LA PROFESSIÓ I ACTE DE BENVINGUDA ALS NOUS COL·LEGIATS

 

El proper divendres dia 24 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, celebrarem el sopar anual de germanor i acte d'homenatge als col·legiats que compleixen 50 i 25 anys d'exercici de la professió.  A més, aquest any, volem donar la benvinguda als nous col·legiats que han passat a formar part del nostre Col·legi Professional.

La trobada tindrà lloc al Restaurant Lumine, situat a la Carretera de Salou a la Pineda (Avinguda Pla de Masset, s/n de Salou).

Reserveu a la vostra agenda aquesta data, ja que ens agradaria poder comptar amb la vostra presència.

Podeu inscriure-us trucant al Departament de Secretaria del COAATT · Tel. 977.212.799 (ext. 1)

Us hi esperem a tots!!

Preu per persona: 28 €  

ACTE D’HOMENATGE ALS COL·LEGIATS QUE CELEBREN L’ANIVERSARI PROFESSIONAL 

 

50 Anys
Sr. Francesc Serres i Martí
 
25 Anys
Sr. Ramon Benedicto i Gragera
Sr. Albert Valdepeñas i Roig
Sra. Montserrat Torrens i Torrens
Sra. Maria Dolors Cabestany i Serra
Sr. Josep Maria Serramià i Fonoll
Sr. Antoni Cortada i Miquel
Sr. Tomás Grande i Rodríguez 
 

I A MÉS, ACTE DE BENVINGUDA ALS NOUS COL·LEGIATS


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.