Actualitat

Vés enrere

TAG núm. 98 · 1r quadrimestre 2024

imatge Mas Totosaus

La revista TAG és el mitjà de comunicació i difusió del COAATT amb els col·legiats, els col·legis, les institucions, l’administració i el públic en general, per tal de informar sobre el sector i promoure el coneixement de la professió i el seu context a la província. Es publica quadrimestralment, i recull temes relacionats amb l'actualitat del sector professional i l’àmbit historiogràfic i cultural local amb un to divulgatiu que vol arribar a tots els sectors de la societat.

L' any 2008, amb motiu de l'arribada als 15 anys de publicació ininterrompuda de la revista TAG, es va inaugurar l’arxiu digital de la revista, on és possible consultar la col·lecció complerta (1993-2024).

L' any 2023 la revista TAG assoleix, amb el número 96, la fita d’haver arribat als seus primers 30 anys d'història, convertint-se en tot un referent per al sector i element de consulta per a la societat.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.