Actualitat

Vés enrere

Obert el tràmit de les subvencions Next Generation

imatge decorativa

A partir del dilluns, dia 23 de maig, es dona el tret de sortida a la sol·licitud de subvencions Next Generation, i ja podem accedir als ajuts del Programa 3 "Edificis", destinats a les actuacions de rehabilitació d’edificis (plurifamiliars o unifamiliars) de comunitats de propietaris i propietats verticals.

A aquesta partida s'han destinat 162,70 milions d’euros i té per objectiu millorar l'eficiència energètica dels edificis d’ús residencial, plurifamiliar o unifamiliar, inclosos llurs habitatges del territori. 

Per accedir a les ajudes cal garantir una reducció mínima del 30% del consum de l’energia de l’edifici, i tenir la ITEE.

El termini de sol·licitud d'aquestes ajudes va del 23 de maig de 2022 fins al 31 de desembre o fins exhauriment dels fons.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.