Actualitat

Vés enrere

Una oportunitat de treball, no es pot perdre

Imatge decorativa

 

L’exercici professional de l’arquitectura tècnica no es basa solament en l’execució d’obra, sinó que és molt més ampli, com en l’emissió d’informes, cèdules d’habitabilitat, ITE, certificacions energètiques, taxacions (tant per a empreses taxadores com per a particulars), peritacions, etc.

Saps que existeixen diferents pòlisses per tipus de feina?

 

 

RC professional per obra: contractar una pòlissa de RC professional específica per l’obra a executar.


► RC professional de taxadors, pèrits i informes: contractar una pòlissa de RC professional per donar cobertura a tot treball professional que no sigui obra.


► RC professional general: la més habitual que subscriuen la majoria de col·legiats/des. Cal assegurar-se que la pòlissa contractada doni cobertura als treballs professionals que es realitzin, i revisar el capital assegurat en el cas de MUSAAT i altres companyies asseguradores, que hem detectat amb cobertures baixes.

 

Com sempre, estem a la teva disposició per a qualsevol dubte sobre la teva responsabilitat civil a les obres o altres treballs professionals que realitzis.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.