Actualitat

Vés enrere

Verifica si les teves dades personals han estat compromeses

Imatges decorativa

Si ets usuari de Facebook, alerta, el teu mòbil i la teva adreça de correu electrònic podrien estar en línia.

Hi ha hagut 533 milions d'usuaris als qui les dades personals han sigut robades i filtrades de forma gratuïta a internet.

El perill és enorme, ja que qualsevol pot obtenir aquestes dades i usar-les, per exemple, per suplantar la identitat d'aquests usuaris.

El robatori afecta usuaris de 106 països i entre la informació filtrada estan els identificadors de pàgines de Facebook, ubicacions, números de telèfon, noms complets, dates de naixement, adreces, biografies i en alguns casos l'adreça de correu electrònic.

La filtració ha afectat a gairebé 11 milions de registres/usuaris a Espanya. De ser el nostre compte un dels afectats, estan en risc aquelles dades que no hàgim actualitzat en els darrers dos anys.


Pots verificar si has estat afectat accedint al següent link:

Un cop dins del web, al camp a l'efecte, escrivim la nostra adreça de correu electrònic o número de telèfon (aquells que usem en la majoria de llocs: Twitter, Gmail, Amazon ...). Fent clic sobre el botó 'pwned?' obtindrem un llistat amb les bretxes de seguretat que ens hagin afectat directament.
 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.