Actualitat

Vés enrere

Verificació del desenvolupament professional continu

imatge decorativa
 
Des del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE) han obert la plataforma de verificació del desenvolupament professional del 2023.
 
Aquesta verificació és de caràcter voluntari i va adreçat als tècnics col·legiats que vulguin demostrar el seu compromís de formació continua en un procés avalat per Unión Profesional i pel Consejo General.
 
 
 
Passos a seguir:
 
1. Entra a https://dpc.cgate.es/entrada.asp i accedeix a la teva àrea personal amb el teu número de col·legiat nacional. Si no el saps, el pots demanar enviant un correu  a info@apatgn.org o trucant al COAATT.
 
2. Un cop dins, comprova que totes les teves dades són correctes i continua el procés.
 
3. A la següent pantalla hauràs d’acreditar la teva vida laboral. En el cas que siguis assalariat pots descarregar-te el Model de certificació de l’empresa. Per la resta de casos pots adjuntar el teu document de vida laboral o altres que acreditin el teu exercici professional,  com ara visats d’obra realitzats el 2023.
 
4. Tot seguit omple les dades de formació seguint les indicacions que et diu  el sistema. Aquí tens les bases.
 
5. Ja pots clicar els permisos de dades si indicar si vols que el teu nom surti al Llistat d'Arquitectes Tècnics Verificats.
 
Aquest any el procés es gratuït. Un cop revisada la sol·licitud es posaran en contacte amb tu per qualsevol incidència o t’arribarà un correu amb les instruccions per accedir al teu certificat definitiu. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.