Actualitat

Vés enrere

Webinars habitatge i COVID-19 · Càtedra UNESCO d´Habitatge URV

imatge decorativa

La Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili va ser creada pel Consell de Govern de la URV i és la primera Càtedra UNESCO d’Habitatge del món.

Desenvolupa tasques de recerca, docència i transferència de coneixements especialitzats en matèria d’habitatge, des d’un punt de vista interdisciplinari i internacional.

Com a investigadors públics, la Càtedra UNESCO d’Habitatge URV, vol contribuir a anar superant la crisi, ja multidimensional, causada pel COVID-19. Per aquest motiu, han organitzat una sèrie de seminaris web oberts,  a través de Microsoft Teams, per discutir les qüestions d'actualitat relacionades amb l'habitatge, què s'ha convertit en el principal refugi contra la pandèmia.

 

  • Webinar 1: "Hipoteca, lloguer i altres tinences en temps d'alarma": va tenir lloc el passat, dijous 16 d'abril de 2020. En aquest enllaç podeu veure el vídeo de la sessió. 

 

  • Webinar 2: “Vellesa, comunitats de propietaris i xarxes de suport": va tenir lloc el passat dimecres, dia 22 d’abril de 2020, a les 18:00 hores. En aquest enllaç podeu veure el vídeo de la sessió.

 

  • Webinar 3: “Sinhogarismo y exclusión residencial en tiempos de alarma”: tindrà lloc el proper dijous, dia 30 d’abril de 2020, a les 18:00 hores. Enllaç.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.