Actualitat

Vés enrere

Obras con Garantía: des de la seva fundació a la seva actual expansió

imatge Rafael Gracia (president COAATZ) i Luis Alfonso de León (president COAATMCA)

El portal www.obrascongarantia.com va començar a caminar, de la mà del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) l’any 2015.

En aquell moment, la seva creació responia a una necessitat del col·lectiu per a generar més proximitat amb la societat i a la pròpia demanda de la societat per aconseguir tècnics qualificats per a dur a terme petites i mitjanes obres en els edificis i habitatges o realitzar tràmits administratius vinculats amb l’àmbit de l’habitatge.

Ambdues necessitats donaren lloc a aquesta eficaç eina que es consolidà amb certa rapidesa. Durant els primers quatre anys d’existència es va arribar a la xifra de 100.000 visites en el web que es van traduir en gairebé 2.000 sol·licituds d’obres, unes dades que consolidaren aquest portal com el portal de referència en petició de serveis per internet en l’àmbit de l’edificació.

Desprès de l’èxit a la província de Tarragona, www.obrascongarantia.com es va exportar a Zaragoza a l’agost de 2019 rere la signatura del corresponent  conveni de col·laboració entre el COAAT de Tarragona i el COAAT de Zaragoza. Posteriorment, juny 2020, es va sumar també, signant idèntic conveni, el COAAT de Mallorca.

Desprès del temps transcorregut, i aprofitant que recentment ha hagut canvis a la presidència d’ambdós col·legis d’aparelladors i arquitectes tècnics, hem volgut parlar amb les dues persones que han assumit el relleu. Luis Alfonso de León Piñeiro, des de Mallorca; i Rafael Gracia Aldaz, de Zaragoza, responen a les nostres preguntes sobre www.obrascongarantia.com i altres aspectes relacionats amb la construcció i l’habitatge.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.